Collboni: “L’EMA és una oportunitat històrica per a Barcelona que no volem perdre” : Servei de Premsa

Collboni: “L’EMA és una oportunitat històrica per a Barcelona que no volem perdre”

18/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, ha participat a l’acte de presentació de la candidatura de Barcelona per acollir la seu de l’Agència Europea del Medicament, juntament amb representants del Govern espanyol i de la Generalitat de Catalunya.

Collboni ha destacat en la seva intervenció que “l’EMA és una oportunitat històrica per Barcelona, per consolidar un ecosistema de recerca, emprenedors i teixit econòmic”, i ha seguit remarcant que “vam començar aquest viatge junts. Hem treballat junts i fins i tot hem patit junts. Però avui estem aquí junts per dir que Barcelona és sense cap dubte la millor ciutat per acollir l’EMA”. Per al tinent d’alcaldia, l’Agència Europea del Medicament “no és només una institució. És un revulsiu per al nostre sistema de recerca i indústria” i ha reblat que “és que Barcelona faci un gran salt endavant en capitalitat europea”.

 

Prèviament, Collboni ha assistit a la recepció oferta a la seu del parlament europeu a la delegació en representació de Barcelona, i ha seguit una agenda de contactes amb els representants europeus en el marc de la delegació de la candidatura de Barcelona.





Paraules clau

Agència Europea del Medicament. EMA/