Eloi Badia assisteix a la inauguració del cicle Gràcia Riu i de l’exposició 35 anys de versots a Gràcia : Servei de Premsa

Eloi Badia assisteix a la inauguració del cicle Gràcia Riu i de l’exposició 35 anys de versots a Gràcia

18/10/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous, 19 d’octubre, a les 20 hores, el regidor de Gràcia, Eloi Badia, assistirà a la inauguració del cicle Gràcia Riu i de l’exposició 35 anys de versots a Gràcia, al Centre de Cultura Popular la Violeta (C/Maspons,7).

Entre els dies 19 i 29 d’octubre, i per segon any consecutiu, el Districte de Gràcia amb la col·laboració dels diferents equipaments que conformen la Taula d’Equipaments de Cultura de Gràcia organitzen el Cicle Gràcia Riu 2017. Aquesta iniciativa neix dels equipaments culturals de proximitat de Gràcia per reivindicar l’humor com una eina de cohesió social per enfortir i visibilitzar el treball en xarxa dels equipaments i promoure la llibertat d’expressió amb activitats, tallers i exhibicions.

L’oferta d’activitats contempla exposicions, espectacles de música i teatre, clubs de lectura i altres sorpreses que organitzen diferents equipaments culturals del districte. La Taula d’Equipaments de Cultura de Gràcia està integrada pels dos Centres Cívics (El Coll-Bruguera i La Sedeta), les tres biblioteques del Districte (Jaume Fuster, Vila de Gràcia i Penitents-Ma. Antonieta Cot i Miralpeix), el Centre Artesà Tradicionàrius, La Fontana, la Violeta i la recent incorporació del Refugi Antiaeri de pl Diamant i la Finca de Sant Salvador). El Taller d’Història de Gràcia es suma també a la programació del Gràcia Riu d’aquesta segona edició.

A més de les activitats, durant tot el cicle es poden enviar “memes” sobre la realitat i la idiosincràsia de Gràcia i del seu veïnat. Es pot participar a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram citant a @ejlafontana i amb el #femGràcia, o bé a presencialment a l’Espai Jove La Fontana. Els memes rebuts formaran part d’una exposició que s’anirà creant a les parets de l’equipament.

L’espectacle de cloenda, a càrrec de Desastrosus Cirkus a la Sedeta, el diumenge 29 d’octubre, clourà aquest cicle amb gairebé una vintena d’activitats en clau d’humor, per reivindicar l’humor com una eina de cohesió social, propícia de l’expressió popular, humorística i creativa, social i crítica als barris de Gràcia.

Enguany, el disseny del programa es va fer mitjançant un concurs obert. Aquesta era una proposta dels directors dels equipaments, per tal d’adaptar millor la imatge als continguts, i també per donar la possibilitat a nous creadors. Es va fer la difusió a través dels equipaments, i es van presentar 9 propostes, la guanyadora de les quals pertany a núriabletrandissenygràfic.

 





Paraules clau

Gràcia/