Servei de Premsa

Arxiu, Notes de premsa

Afectacions a la mobilitat al districte d’Horta-Guinardó

Aquesta cap de setmana s’executa la pavimentació del carrer Santuari entre Mare de Déu del Coll i Calderón de la Barca, al districte d’Horta-Guinardó.

 

  • El  dissabte  11 de novembre es realitzaran els treballs de fresat i sanejat del paviment, amb  restricció del trànsit que no podrà circular per aquestes vies. Només es mantindrà el pas dels següents autobusos en els dos sentits: L92, V17, L129 i 87 i  es podrà accedir als aparcaments privats.

 

  • El diumenge  12 de novembre es realitzaran els treballs d’estesa d’aglomerat del paviment. En aquest cas es restringirà el trànsit al vehicle privat i a la xarxa de bus, mantenint els accessos als aparcaments privats.

 

Mentre durin els treballs la L92 de bus es desviarà tot el dia en sentit ascendent per Travessera de Dalt-av. Vallcarca-Bolivar-Pont de Vallcarca, recuperant l’itinerari en aquest punt; i en sentit descendent es desviarà per  República Argentina- Velázquez – Mare de Déu del Coll-Travessera de Dalt-Lepant, recuperant itinerari en aquest punt. L’V17  limitarà el seu recorregut  fins el carrer Santuari, perdent el tram fins a la plaça de la Mitja Lluna i la L129 i 87 utilitzaran alternativament el recorregut per Baixada de Sant Marià.


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.