Afectacions a la mobilitat al districte d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat al districte d’Horta-Guinardó

10/11/2017

Aquesta cap de setmana s’executa la pavimentació del carrer Santuari entre Mare de Déu del Coll i Calderón de la Barca, al districte d’Horta-Guinardó.

 

 

 

Mentre durin els treballs la L92 de bus es desviarà tot el dia en sentit ascendent per Travessera de Dalt-av. Vallcarca-Bolivar-Pont de Vallcarca, recuperant l’itinerari en aquest punt; i en sentit descendent es desviarà per  República Argentina- Velázquez – Mare de Déu del Coll-Travessera de Dalt-Lepant, recuperant itinerari en aquest punt. L’V17  limitarà el seu recorregut  fins el carrer Santuari, perdent el tram fins a la plaça de la Mitja Lluna i la L129 i 87 utilitzaran alternativament el recorregut per Baixada de Sant Marià.Compartiu aquest contingut