Ada Colau inaugura  la Conferència Internacional del Fòrum Europeu per la Seguretat Urbana (EFUS) : Servei de Premsa

Ada Colau inaugura  la Conferència Internacional del Fòrum Europeu per la Seguretat Urbana (EFUS)

14/11/2017

Dimecres, 15 de novembre, a les 14:00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, inaugurarà la Conferència Internacional del Fòrum Europeu per la Seguretat Urbana (EFUS),  que tindrà lloc al Museu del Disseny de Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37). A la inauguració també participarà el president de l’EFUS, Willy Demeyer, i el Director general d’Administració de Seguretat de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jardí i Pinyol.

La conferència, “Seguretat, Democràcia i Ciutats: coproduir les polítiques de seguretat urbana”, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya,  tindrà lloc fins el divendres, 17 de novembre, i acollirà prop de 800 autoritats polítiques, experts i professionals de tota Europa que analitzaran els actuals reptes i polítiques de seguretat urbana.

L’EFUS és una associació que integra aproximadament a 250 autoritats locals i regionals, que té com a finalitat promoure bones pràctiques de prevenció i manteniment de la seguretat en entorns urbans. Aquest organisme gaudeix d’un bon prestigi i reputació entre les institucions europees, i té la possibilitat d’incidir en les seves polítiques de seguretat.

Programa de la Conferència: http://efusconference2017.eu/programme/

Els mitjans de comunicació hauran d’acreditar-se en el següent correu electrònic: sdc2017@manners.eu, amb còpia a  communication@efus.eu detallant a quines activitats es vol assistir.Compartiu aquest contingut