Barcelona Activa reuneix 150 persones interessades en les oportunitats de feina en l’àmbit social amb entitats del Tercer Sector : Servei de Premsa

Barcelona Activa reuneix 150 persones interessades en les oportunitats de feina en l’àmbit social amb entitats del Tercer Sector

14/11/2017

Dimecres 15 de novembre, a les 16:00 hores,  Barcelona Activa reuneix empreses i entitats socials amb més de 150 persones interessades en les oportunitats professionals del sector dels serveis socials i d’atenció a les persones. A la jornada, que tindrà lloc a l’Auditori de l’agència municipal (c/ Llacuna, 162), hi participaran el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro, i el director executiu d’Estratègies de Foment de l’Ocupació de Barcelona Activa, Paco Ramos. 

També intervindran el president de La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, Joan Segarra, i representants de Càritas Diocesana de Barcelona, Doble Via, Fundació Pere Tarrés, Fundació Ared i Fundació Joia, com a organitzacions del sector que posaran la mirada en el futur i apuntaran les oportunitats de feina que es generaran.

Durant la trobada es presentarà l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Barcelona 2017 -impulsat per La Confederació amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona- i s’analitzarà l’evolució del Tercer Sector Social com a sector generador d’activitat econòmica i ocupació amb un passat lligat sobretot al voluntariat i un present altament professionalitzat.

A més, tothom qui assisteixi participarà a una dinàmica del que es coneix com a networking efectiu amb l’objectiu de que almenys estableixin cinc contactes potencials.

De manera periòdica, Barcelona Activa organitza jornades sectorials per donar a conèixer les oportunitats del mercat de treball i les tendències i nous perfils professionals en àmbits emergents o de futur. Són espais de trobada entre empreses i persones expertes amb candidats.Compartiu aquest contingut