Laia Ortiz participa en el debat sobre els canvis en la governabilitat de l’habitatge i les respostes municipals de la trobada d’Eurocities que se celebra dins del Congrés Mundial d’Smart Cities : Servei de Premsa

Laia Ortiz participa en el debat sobre els canvis en la governabilitat de l’habitatge i les respostes municipals de la trobada d’Eurocities que se celebra dins del Congrés Mundial d’Smart Cities

14/11/2017

Dimecres, 15 de novembre, a les 11:00 hores (Sala 4 de la zona de Congrés. Fira de Barcelona de L’Hospitalet de Llobregat)  la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, participa en la taula de debat sobre el panorama de la governabilitat de l’habitatge, les respostes municipals, organitzat dins de la trobada d’Eurocities que té lloc en el marc del Congrés Mundial d’Smart Cities. Ortiz hi participa en representació del Govern municipal, però també com a presidenta del Fòrum d’Assumptes Socials d’Eurocities, junt amb el regidor d’Habitatge de París, Ian Brossat, el coordinador d’investigació i desenvolupament d’habitatge d’Amsterdam, Kees Dignum, el gerent d’Habitatge de Barcelona, Javier Burón, i la presidenta del grup de treball d’habitatge d’Eurocities, Susanne Bauer, representant també de la ciutat de Viena.
Durant la jornada de demà i també en el marc d’aquesta trobada del grup de treball d’habitatge d’Eurocities, l’Espai Àgora del Congrés Mundial d’Smart Cities acollirà de 15.00 a 16.00 hores la presentació del projecte de l’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona, i dels nous reptes que aquest representa per a la gestió i la informació sobre els indicadors d’habitatge.


Compartiu aquest contingut