L’eDreams Mitja Marató de Barcelona aconsegueix la Gold Label de la IAAF : Servei de Premsa

L’eDreams Mitja Marató de Barcelona aconsegueix la Gold Label de la IAAF

22/11/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’eDreams Mitja Marató de Barcelona ha aconseguit la Gold Label (Etiqueta d’ Or) que atorga la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’ Atletisme) a les millors curses de ruta a tot el món. La prova de fons barcelonina fa un pas endavant en el seu status de qualitat i aconsegueix la màxima distinció que atorga la IAAF a les proves en ruta d’atletisme. Deu ciutats al món ostenten aquesta distinció.

Per a la comissionada d’Esports, Marta Carranza, “aquesta distinció significa també, per a Barcelona, un reconeixement a la seva capacitat organitzativa, i recompensa els esforços i la ferma aposta perquè l’esport de qualitat estigui present a la nostra ciutat”.

La pròxima edició de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, que tindrà lloc el proper 11 de febrer del 2018, ja comptarà amb la distinció de Gold Label, els requisits de la qual contemplen paràmetres com la quantitat d’atletes d’elit, els controls antidopatge, la difusió a televisió o els serveis als corredors com els avituallaments i les llebres.

L’eDreams mitja marató barcelonina, que l’any passat va reunir més de 17.800 corredors pels carrers de Barcelona -rècord històric de participació-, s’ha caracteritzat en els últims anys per ser un dels circuits més ràpids del món. Un bon exemple d’això el trobem els anys 2014 i 2015 quan l’atleta kenyana Florence Kiplagat va batre dos anys consecutius el rècord mundial femení, i nombrosos atletes nacionals i europeus persegueixen a Barcelona la seva millor marca personal.

A més a més, l’eDreams Mitja Marató de Barcelona va aconseguir en la passada edició el seu propi rècord de participació estrangera representant el 38% del total dels inscrits, i el rècord de participació femenina, que va ascendir fins al 31% del total de participants.

Des de l’edició del 2017, la prova reunia les condicions per ser Silver Label, i després dels esforços de l’organització finalment la IAAF ha atorgat la Gold Label per a l’edició de 2018.

Els serveis al corredor, tals com els complets avituallaments, els nombrosos punts d’animació o el guarda-roba són només alguns dels punts forts de la mitja marató barcelonina, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona amb RPM-MKTG i ASO com a promotors de l’esdeveniment.

Les inscripcions per córrer l’eDreams Mitja Marató de Barcelona estan obertes mitjançant la pàgina web oficial de l’esdeveniment: www.edreamsmitjabarcelona.com





Paraules clau

esport/