Marta Carranza participa als lliuraments de premis del 19è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Billar a tres bandes i del 5è Superprestigio Dirt Track : Servei de Premsa

Marta Carranza participa als lliuraments de premis del 19è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Billar a tres bandes i del 5è Superprestigio Dirt Track

15/12/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 16 de desembre, la comissionada d’Esports, Marta Carranza, participarà en dos lliuraments de premis. A les 20:00 hores, al del 19è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Billar a tres bandes, que conclou la seva tercera jornada dissabte tarda al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (av. de l’Estadi, 60) amb la gran final.

En segon lloc, a les 21:00 hores, al del 5è Superprestigio Dirt Track, la competició motociclista de velocitat que té lloc a l’oval de terra instal·lat per a l’ocasió al Palau Sant Jordi. Dissabte, Carranza també assistirà al Gran Repte de la Fundació CET10, la fira d’activitats i esports triats per als més joves per a motivar-los a fer esport de manera regular. Se celebra al Centre Esportiu Municipal Bac de Roda (rambla Guipúscoa, 25) de 16.00 a 20.00 hores.

La comissionada també participarà diumenge a les 9:00 hores a la Caminada del Nadal Solidari, la caminada que tanca el cicle Barnatresc. Amb sortida des del Parc de la Ciutadella, el traçat transcorre pel districte de Sant Martí per tornar al punt d’origen després de 10 quilòmetres. L’esdeveniment és solidari a favor de Càritas, que instal·larà també un punt de recollida d’aliments.





Paraules clau

esports/