Servei de Premsa

Arxiu, Convocatòries de premsa

Lola López participa a la presentació de l’Any Panikkar

Dilluns 15 de gener, a les 10:30 hores, a la sala d’actes del Palau Marc (La Rambla, 8) la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, presentarà, juntament amb Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i Ignasi Moreta, comissari de l’Any Panikkar, els principals actes que commemoraran el centenari del naixement de Raimon Panikkar, un projecte compartit entre diverses institucions i entitats de la ciutat, que volen recordar la figura i obra d’un dels pensadors més importants del segle XX, i que més ha reflexionat entorn la interculturalitat i la intereligiositat.


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.