Mor un motorista en un accident de trànsit a Sant Martí : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit a Sant Martí

07/02/2018

Ahir al vespre, cap a les 22:00 hores, un motorista va resultar greument ferit a causa d’un accident que va tenir lloc a l’alçada del número 872 de la Gran Via de les Corts Catalanes. A l’accident també es van veure implicats dos vianants.

Els tres van resultar ferits de diversa consideració i traslladats a diferents hospitals per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.

A conseqüència de les greus ferides, el motorista, un home de 30 anys ha mort aquesta matinada.

Aquesta és tercera víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat; la segona circulant en moto.

Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

El Consistori lamenta la mort d’aquest ciutadà, i trasllada el seu condol a la família i amics, i referma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’any passat, a Barcelona 7 de les 12 víctimes mortals que es van produir als carrers de la ciutat eren motoristes. Aquest és també el col•lectiu que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona, i un dels principals grups sobre els quals es treballa intensament per a la prevenció d’accidentalitat des de l’Ajuntament de Barcelona.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit.Compartiu aquest contingut