Ada Colau i la corporació municipal participen en els actes amb motiu de Santa Eulàlia : Servei de Premsa

Ada Colau i la corporació municipal participen en els actes amb motiu de Santa Eulàlia

09/02/2018

Dilluns, 12 de febrer, a les 09:45 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la corporació municipal participaran en la col·locació del penó de Santa Eulàlia al balcó de l’Ajuntament.

Posteriorment, a les 11 hores, la corporació municipal farà la tradicional visita a la comunitat de les Germanes Clarisses al Reial Monester de Santa Maria de Pedralbes amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia. En el decurs de l’acte la comunitat de les Germanes Clarisses cantaran els Goigs de Santa Eulàlia i el Cant del Virolai, la conservadora en cap del Monestir Anna Castellano explicarà els projectes culturals vinculats al Monestir, i Josep Maria Julià, arquitecte conservador del projecte farà una explicació sobre les actuacions realitzades i les previstes. La corporació visitarà diversos espais del Monestir i l’exposició Les dones també seuen. Mobles i espais femenins dels segles XVI i XVII.

Nota: A les 10.15 hores sortirà un autobús de TMB per anar al Reial Monestir de Pedralbes. Aquest acte serà compatible amb l’atenció a mitjans dels tinents d’alcaldia Gerardo Pisarello i Janet Sanz per explicar l’actuació municipal per impulsar nous equipaments públics a l’Eixample.Compartiu aquest contingut