Vinyes assisteix al debat sobre les víctimes de l’atemptat d’Hipercor : Servei de Premsa

Vinyes assisteix al debat sobre les víctimes de l’atemptat d’Hipercor

12/02/2018

Dimarts 13 de febrer, a les 19:00 hores, (Espai Zero de Fabra i Coats), el Comissionat de Programes de memòria assisteix al debat “ Víctimes i usos partidistes”, que té lloc en el marc de la exposició, La ferida d’Hipercor. Barcelona 1987 , una exposició-memorial que forma part del programa d’evocació i commemoració del trentè aniversari de l’atemptat d’Hipercor iniciat el juny de 2017 amb un acte ciutadà que expressava el respecte i solidaritat del govern de Barcelona envers les víctimes.. Hi intervindran Aintzane Ezenarro, directora de l’Institut de la Memòria, la Convivència i els Drets Humans del País Basc; Pilar Manjón, mare de Daniel Paz Manjón, mort en l’atemptat gihadista de 2004, i expresidenta de l’Associació 11-M Afectats del Terrorisme i Robert Manrique, víctima d’Hipercor, expresident de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes. Modera la periodista Gemma Nierga.

Descarregar dossier en format PDF

 Compartiu aquest contingut