Ada Colau rep els familiars de Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez : Servei de Premsa

Ada Colau rep els familiars de Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

20/02/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 21 de febrer a les 12:30 hores (Saló de Cròniques), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, rep els familiars dels presos polítics Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, després que la setmana passada la comissió de Presidència aprovés una Declaració Institucional de suport que demanava el seu acostament a Catalunya. Des del seu empresonament, l’Ajuntament de Barcelona ha demanat reiteradament la seva posada en llibertat. El passat 3 de novembre l’Ajuntament de Barcelona va celebrar un Plenari extraordinari on es va demanar la llibertat de tots els empresonats, i s’ha penjat un llaç groc al balcó de l’edifici consistorial.

Abans de l’acte del Saló de Cròniques, l’alcaldessa mantindrà una trobada privada amb Laura Masvidal, Neus Bramona, Txell Bonet i Susanna Barrera, dones de Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, respectivament. A la reunió s’hi incorporaran el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens; els presidents dels Grup Municipal Demòcrata, d’ERC i de la CUP, Xavier Trias, Alfred Bosch i Maria José Lecha, respectivament; i el regidor no adscrit Gerard Ardanuy.

També hi assistiran Camil Ros (UGT); Javier Pacheco, (CCCO); Agustí Alcoberro (ANC); Marcel Mauri (Òmnium Cultural); Eudald Vendrell i Arcadi Oliveras (Justícia i Pau); Roger Civit (Taula Tercer Sector); José Rodríguez (Jueces para la Democracia); Amand Calderó, director general d’Institucions Penitenciàries; i un representant del Col•legi de l’Advocacia de Barcelona.

L’acte al Saló de Cròniques es preveu que comenci a les 12:30 hores.

 





Paraules clau

familiars dels presos polítics/