Gala Pin i Lola López participen a la conferència “La identitat lingüística com a realitat biogràfica i cultural” : Servei de Premsa

Gala Pin i Lola López participen a la conferència “La identitat lingüística com a realitat biogràfica i cultural”

21/02/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 22 de febrer, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin; i la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, participaran en la conferència “La identitat lingüística com a realitat biogràfica i cultural”, que tindrà lloc a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (carrer Valldonzella, 12), amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna.

Així, la comissionada participarà en la benvinguda de la jornada, a les 11:00 hores, juntament amb el president de l’Associació Cultural i Humanitària de Bangladesh a Catalunya, Maharul Islam. Mentre que la regidora Pin farà la cloenda de la mateixa, a les 13:30 hores.

La conducció de l’acte va a càrrec de la periodista Rita Marzoa i el ponent principal és Luis Cárcamo Huechante, professor de la Universitat d’Austin (Texas) i la seva especialitat és la cultura i literatura indígenes. És fundador i membre actiu de la “Comunidad de Historia Mapuche”.





Paraules clau

Ciutat Vella/ cultura/