Barcelona acull l’11è Congrés Internacional sobre la Qualitat de l’Aire : Servei de Premsa

Barcelona acull l’11è Congrés Internacional sobre la Qualitat de l’Aire

12/03/2018

A partir d’aquest dimarts, Barcelona serà la seu de l’11è Congrés Internacional sobre la Qualitat de l’Aire organitzat per la Universitat de Hertfordshire (Anglaterra) en col·laboració amb l’Ajuntament.

A partir d’aquest dimarts, Barcelona serà la seu de l’11è Congrés Internacional sobre la Qualitat de l’Aire organitzat per la Universitat de Hertfordshire (Anglaterra) en col·laboració amb l’Ajuntament. La trobada se celebrarà fins divendres al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, i comptarà amb reconeguts experts i professionals d’arreu del món que participaran en debats i conferències sobre la ciència de la qualitat de l’aire i les seves aplicacions.

Amb el pas del temps, la qualitat de l’aire s’ha configurat com un tema clau per aconseguir un desenvolupament sostenible i reduir els impactes en la salut en totes les regions del món. La investigació científica ha revelat la naturalesa complexa de la contaminació de l’aire, que abasta múltiples escales i implica nombroses interaccions físiques i químiques, inclòs el canvi climàtic, i causa importants impactes sobre la salut i el medi ambient a nivell mundial.

Com sempre, la conferència reuneix participants de la qualitat de l’aire, el clima i la investigació en salut i altres comunitats d’interessats per discutir els últims avenços en recerca, noves aplicacions i destacar importants implicacions per a les polítiques i els usuaris.

El programa de la conferència es pot consultar aquí.Compartiu aquest contingut