Pisarello inaugura el nou Espai de Consum Responsable i la renovació de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) : Servei de Premsa

Pisarello inaugura el nou Espai de Consum Responsable i la renovació de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC)

14/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 15 de març, a les 16:00 hores, (Palau Foronda de la Ronda Sant Pau 43-45 baixos), el primer tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello, inaugura el nou Espai de Consum Responsable i la renovació de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC). Estarà acompanyat del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum, Álvaro Porro.

Aquest nou espai és fruit del desplegament de l’Estratègia d’Impuls del Consum Responsable. Sorgeix de la conjunció de més de 30 anys d’experiència de l’OMIC, una oficina que segueix integrant les noves necessitats canviants del consum, i de la posada en marxa de nous serveis per a la promoció d’un model de consum més conscient, transformador, responsable i sostenible social, ambiental i econòmicament.

L’acte es celebra en el marc de Dia Mundial de les Persones Consumidores, en el que s’organitzen un conjunt d’activitats en relació al consum i el consum responsable. Concretament, en el decurs de l’acte es durà a terme la presentació de l’exposició “Comerços Verds”, la mostra “Tenim Recursos” de serveis municipals relatius al consum responsable, el taller “9sPebrots” i una xerrada sobre “L’apreciació judicial d’ofici dels drets dels consumidors”.





Paraules clau

comerç/ empresa/