Agustí Colom participa a la Jornada “Suma’t a l’aliança dels negocis sostenibles” : Servei de Premsa

Agustí Colom participa a la Jornada “Suma’t a l’aliança dels negocis sostenibles”

19/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 20 de març, a les 9.30h , (Born Centre Cultural) el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, participa a la jornada “Suma’t a l’aliança dels negocis sostenibles”, organitzada per Turisme de Barcelona, i en la qual diferents ponents analitzaran alguns dels principals objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per Nacions Unides. També hi participarà la presidenta del programa de sostenibilitat de Turisme de Barcelona, Maria José Pujol.

La jornada té un triple objectiu: motivar les empreses per avançar en els aspectes de la sostenibilitat; ressaltar la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per les Nacions Unides (NNUU) i refermar el posicionament com a destinació sostenible de Barcelona, que ha renovat enguany la certificació Biosphere.

En el debat intervindran Laura Fernández, responsable de màrqueting Digital, Comunicació i RSC de l’Hotel Curious; Rebecca Johnson, CSR Manager de Kuoni Destinations Management; Eulàlia Corralero, cambrera de pis i presidenta de Kellys confederades, i Ricard Jornet, propietari del restaurant Lasal del Varador que treballa en projectes que ajudin a mitigar el canvi climàtic.  Tots ells intervindran en una taula moderada per Pili Malagarriga, experta en Turisme Sostenible i RSCCiutadana, consultora i professora universitària a CETT, UAB i Euroaula.





Paraules clau

empresa/ sostenibilitat/