Constituïda la comissió d’estudi de la situació econòmica de Barcelona : Servei de Premsa

Constituïda la comissió d’estudi de la situació econòmica de Barcelona

19/03/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta tarda s’ha constituït a l’Ajuntament de Barcelona la Comissió no permanent d’estudi de la situació econòmica de Barcelona i de proposta de mesures extraordinàries de suport als sectors econòmics afectats, formada per representants de tots els grups municipals.

La sessió de constitució de la comissió ha servit també per aprovar el calendari de reunions i els criteris generals de funcionament.

La comissió es reunirà en total 7 vegades des d’ara fins a l’estiu. Es preveu que a banda dels informes que presenti el Govern municipal, les sessions comptin amb diverses compareixences per part de membres i representants dels principals sectors econòmics de la ciutat, com ara el comerç, la restauració o la moda, el turisme, la promoció internacional, l’emprenedoria o el mercat laboral.

La comissió està presidida per la regidora del PDCat, Sònia Recasens. Dóna compliment a un acord assolit per la majoria de grups per avaluar la situació econòmica de Barcelona, després de la davallada d’alguns indicadors que es va viure en el darrer trimestre del 2017 a conseqüència dels atemptats del 17A i la convulsa situació política a Catalunya. La comissió ha de permetre fer propostes de mesures extraordinàries de suport als sectors econòmics afectats.





Paraules clau

economia/ empresa/ turisme/