Ada Colau assisteix a l’esmorzar de Sant Jordi al Palau de la Virreina : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a l’esmorzar de Sant Jordi al Palau de la Virreina

20/04/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns, 23 d’abril, a les 9.30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a l’esmorzar de Sant Jordi que tindrà lloc al Palau de la Virreina (La Rambla, 99), on assistiran editors, editores, escriptors, escriptores, periodistes, i representants dels Gremis i de les diferents associacions d’escriptors i escriptores. A l’acte també hi assistiran els tinents d’alcaldia Gerardo Pisarello i Jaume Asens, la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, i el comissionat de Cultura, Joan Subirats.

L’Ajuntament de Barcelona, sota el paraigües de Ciutat de la Literatura UNESCO, conjuntament amb el Gremi d’Editors de Catalunya, el Gremi de Llibreters, l’Associació d’Escriptors en llengua Catalana (AELC), l’Associació Col•legial d’escriptors de Catalunya (ACEC), l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i el PEN Català, organitza aquest any per primera vegada, un esmorzar al Palau de la Virreina.
Aquest acte vol ser un punt de trobada i un tret de sortida abans de començar la diada de Sant Jordi, amb els autors i autores que faran les seves signatures pels carrers de la ciutat com a veritables protagonistes. Un espai en què els mitjans de comunicació podran fer una foto de família amb tots els sectors professionals de les lletres. Per assistir a aquest acte, cal que els mitjans s’acreditin prèviament a través del correu premsaicub@bcn.cat.

Posteriorment, l’alcaldessa assistirà, acompanyada de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials Laia Ortiz, a les parades de roses que hi ha al pati d’entrada de l’Ajuntament de Barcelona. Aquest any les entitats participants són l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà, ECOM, Fundació Joia i ACCAPPS. Totes treballen en l’àmbit de la integració de persones amb discapacitats sensorials i mentals. Colau també participarà al llarg del matí en la proposta “Roses contra l’oblit”, impulsada per l’associació Amics de la Gent Gran.





Paraules clau

cultura/ sant jordi 2018/