Agustí Colom participa a la conferència “Polítiques Innovadores i Turisme Sostenible a Ciutats Europees : Servei de Premsa

Agustí Colom participa a la conferència “Polítiques Innovadores i Turisme Sostenible a Ciutats Europees

23/05/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 24 de maig, a les 18:00 hores (Edifici MediaTIC, c. Roc Boronat, 117), el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, participa al “Sustainable Urban Tourism Policy Workshop & Conference” en una conferència oberta sota el títol de “Polítiques Innovadores i Turisme Sostenible a Ciutats Europees”, on també hi participaran el representant d’Eco-Unión, Jeremie Fosse, i l’expert de la Universitat Rovira i Virgili, Paolo A. Russo, moderats pel dr. Julie Wilson, de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

El fòrum, que té lloc demà entre les 9:30 i les 19:30 hores, està plantejat en dues parts: la primera, amb un workshop tècnic sobre polítiques urbanes i sostenibilitat, organitzat per l’associació Eco-Union i l’Ajuntament de Barcelona, i adreçat a representants institucionals, directors de turisme, experts i acadèmics de turisme. I la segona, amb la conferència oberta en format taula rodona on hi participa Colom.
La conferència oberta convida a reflexionar sobre com la governança i les polítiques públiques han d’evolucionar amb nous mecanismes de sostenibilitat social i ambiental per a una millor integració del turisme a las ciutats europees.





Paraules clau

turisme/