Frederic Ximeno presenta les accions realitzades en la transformació el verd en espais naturalitzats : Servei de Premsa

Frederic Ximeno presenta les accions realitzades en la transformació el verd en espais naturalitzats

13/06/2018

Dimecres, 13 de juny, a les 10.00 hores, (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el Comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, presenta la gestió ecològica i la naturalització dels espais verds de la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona ha impulsat un canvi de model del verd urbà. La salut i el benestar de la ciutadania conjuntament amb un seguit de serveis socioambientals que la natura ens dóna, són el motor principal d’aquest canvi. És necessari tenir més natura a la ciutat, tenir un verd que promogui la biodiversitat, gestionat de forma ecològica, i fer-ho amb la implicació ciutadana.

 

 Compartiu aquest contingut