Ajuntament i Generalitat refermen la seva col·laboració per seguir impulsant Barcelona al món : Servei de Premsa

Ajuntament i Generalitat refermen la seva col·laboració per seguir impulsant Barcelona al món

22/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

El nou conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Ernest Maragall, i el tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello, es reuneixen per primer cop des de la investidura del conseller

El tinent d’alcaldia Gerardo Pisarello i el conseller de d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Ernest Maragall, han celebrat aquesta tarda una trobada per posar en comú tasca d’ambdues administracions en l’àmbit de la política de projecció exterior de Barcelona. Les dues administracions comparteixen la gestió de diferents organismes internacionals de la ciutat de Barcelona.

 

 

La trobada es produeix després del nomenament del nou govern de la Generalitat i un cop es manté sense efecte l’aplicació de l’article 155 de la Constitució sobre els seus organismes. Així mateix s’ha començat a treballar la represa de l’acció de Diplocat, l’ens de promoció de Catalunya a l’exterior i en el que també hi està integrat l’Ajuntament de Barcelona.

En aquest context, Pisarello i Maragall han volgut trobar-se per posar al dia la tasca conjunta de les dues administracions per seguir projectant la capital a l’exterior i en aquest aspecte, el tinent d’alcaldia ha volgut reiterar la importància que per l’Ajuntament de Barcelona té el compromís del govern del país amb organismes com Casa Àsia, Casa Amèrica, el CIDOB o l’IBEI, entre d’altres.





Paraules clau

ajuntament/