Mobile World Capital Barcelona avança en les seves noves línies d’actuació i reforça la seva aposta pel 5G : Servei de Premsa

Mobile World Capital Barcelona avança en les seves noves línies d’actuació i reforça la seva aposta pel 5G

11/07/2018

Digital Future Society, el nou programa d’empoderament ciutadà per a impulsar el progrés social a través de l’economia digital, i les àrees de treball associades a 5G, com 5GBarcelona i l’Observatori Nacional 5G, han estat els eixos centrals de la reunió d’avui

 

 

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) ha celebrat avui una nova reunió del seu Patronat focalitzada en l’impuls del nou programa, Digital Future Society, que neix com una proposta d’empoderament ciutadà per a impulsar el progrés social a través de l’economia digital. D’altra banda, les iniciatives associades a 5G, com 5GBarcelona o l’Observatori Nacional 5G, també han ocupat un punt important a l’ordre del dia.

El Patronat està format pel Ministeri d’Economia i Empresa; la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona; Fira de Barcelona; GSMA -tots ells membres fundadors de la institució-; Telefònica; Vodafone; Orange i el Grup Damm. A la trobada han assistit el secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital, Francisco Polo; el Conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró; la Consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi; la Consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, i l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. També han participat a la reunió, John Hoffman, conseller delegat de GSMA Ltd i Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, entre d’altres.

 

Mobile World Capital Barcelona

Mobile World Capital Barcelona impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones a nivell global.

Amb el recolzament públic i privat a Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital treballa en tres àrees: acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital; la transformació digital de la industria; i la capacitació de noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de les tecnologies digitals. Els nostres programes estan transformant positivament l’educació, la industria i l’economia.

MWCapital acull Mobile World Congress i 4 Years From Now [4YFN], la plataforma de negocis per la comunitat d’startups present en tots els esdeveniments de Mobile World Congress a tot el món: http://www.mobileworldcapital.comCompartiu aquest contingut