Obert el termini d’inscripció a 903 places de les oposicions 2019 de l’Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

Obert el termini d’inscripció a 903 places de les oposicions 2019 de l’Ajuntament de Barcelona

23/01/2019

Queden convocades un total de 521 places de categoria técnica superior i mitjana, 300 places d’auxiliar d’administració general i 82 de categoria subalterna

Els primers exàmens d’aquestes 903 places es faran els mesos d’abril i de juliol, amb previsió que els processos es tanquin a principis de 2020

Aquelles persones que superin la oposició i no obtinguin plaça, formaran una borsa de treball per a la categoria en què s’han presentat

 

 

Des d’avui, 24 de gener de 2019 i fins al 12 de febrer queda obert el període d’inscripció per a les oposicions que ha convocat l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta de 1.343 places, en l’oferta pública més àmplia convocada a l’Ajuntament dels últims 40 anys i que permetrà reforçar els serveis bàsics i essencials per a la ciutadania i consolidar la plantilla municipal reduint la temporalitat del personal municipal. Des dels anys 2010 i 2011 no s’obrien places d’oferta pública en la majoria de categories que ara s’han convocat.

En la categoria tècnica superior, es convoquen un total de 234 places i en la categoria tècnica mitjana es convoquen 287 places:

 

 

El primer examen de la convocatòria per a aquestes categories tècniques superior i mitjana està previst per al mes d’abril.

 

Avui també s’ha obert la convocatòria de 300 places d’auxiliar d’administració general i 82 places de la categoria de subaltern, amb previsió que el primer examen es faci durant el mes de juliol.

 

 

La informació bàsica, requisits generals i previsió de calendari de les oposicions 2019 de l’Ajuntament de Barcelona es poden consultar al web www.barcelona.cat/oposicions2019. Un cop es tanqui aquest període d’inscripció, que acabarà el pròxim 12 de febrer, el seguiment de cada convocatòria i nous avisos s’hauran de consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona. La finalització aproximada del procés serà, en tots els casos, a principis de l’any 2020. Totes aquelles persones que superin la oposició i no obtinguin plaça, passaran a formar part d’una borsa de treballa en la categoria que s’han presentat.

Durant el primer trimestre d’aquest any també està previst que s’obrin 300 places d’agent de Guàrdia Urbana, 20 places de comandaments superiors de la Guàrdia Urbana i 121 places de mestre, arribant a les 1.344 places convocades.Compartiu aquest contingut