Afectacions a la mobilitat al carrer Independència : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat al carrer Independència

22/03/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El dies 23 i 24 de març, des de les 8h fins a les 19 h, el carrer Independència entre la Gran Via i el carrer del Consell de Cent, tindrà restriccions de trànsit per treballs de pavimentació de la calçada

Durant la pavimentació d’aquest tram es farà la reducció a tres carrils de circulació al carrer Independència en el tram Gran Via – Aragó

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de març, es produiran les obres de pavimentació de la calçada del carrer de la Independència en el tram entre la Gran Via i el carrer del Consell de Cent. Hi haurà restriccions de trànsit entre les 8 hores i fins a les 19 hores, mantenint un carril de circulació.

 

 

El diumenge 24, mentre durin els treballs, també es tallarà la circulació a l’encreuament de l’avinguda Meridiana amb el carrer de la Independència i es mantindrà un carril per facilitar l’accés als guals del tram afectat. Degut a aquestes restriccions del trànsit es recomana evitar la zona i utilitzar els itineraris alternatius.

Durant els treballs de pavimentació es mantindran els passos de vianant de l’avinguda Meridiana i del carrer Independència.

Aquestes obres de pavimentació també suposaran la supressió d’un dels carrils de circulació del carrer Independència habilitats temporalment durant les obres de la plaça de les Glòries. Així doncs, com ja es va informar al Grup de Treball amb veïns de la plaça de les Glòries, es redueix a tres carrils de circulació al carrer Independència a partir del diumenge 24 de març amb el compromís de seguir treballant per una futura reducció addicional del trànsit en aquest carrer.

 





Paraules clau

mobilitat/