Janet Sanz participa a la Segona Cimera per a la millora de la Qualitat de l’Aire a la conurbació de Barcelona : Servei de Premsa

Janet Sanz participa a la Segona Cimera per a la millora de la Qualitat de l’Aire a la conurbació de Barcelona

22/03/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 25 de març, a les 19:00 hores, (Sala Gran Palau de Pedralbes, Diagonal, 686), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, participa a la Segona Cimera per a la millora de la Qualitat de l’Aire a la conurbació de Barcelona juntament amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, i el diputat d’Espai Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent.

A l’acte també hi assistiran la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, el Comissionat d’Ecologia, Frederic Ximeno, el conseller d’Interior, Miquel Buch, i representants de més d’una quarantena de municipis de la conurbació de Barcelona.

Els mitjans gràfics que ho desitgin poden agafar imatges a les 17:00 hores a l’inici de la reunió. L’accés al Palau de Pedralbes es farà per l’entrada principal, Diagonal, 686.

Un cop acabi la reunió, cap a les 19:00 hores, s’atendrà els mitjans. L’entrada per a les declaracions es farà per l’accés situat a la cantonada dels carrers de Pere Duran Farell amb George R. Collins.

Per cobrir informativament aquest acte caldrà acreditar-se prèviament enviant un correu electrònic a premsa.tes@gencat.cat abans de les 13 hores del dilluns, 25 de desembre, indicant nom, cognoms, mitjà i DNI.

 





Paraules clau

aire/ medi ambient/