L’alcaldessa assisteix a l’esmorzar de Sant Jordi 2019 : Servei de Premsa

L’alcaldessa assisteix a l’esmorzar de Sant Jordi 2019

18/04/2019

Dimarts, 23 d’abril, a les 09:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà al Palau de la Virreina (La Rambla, 99), a l’esmorzar de Sant Jordi 2019. L’Ajuntament de Barcelona, sota el paraigües de Ciutat de la Literatura UNESCO, conjuntament amb el Gremi d’Editors de Catalunya, el Gremi de Llibreters, l’Associació d’Escriptors en llengua Catalana (AELC), l’Associació Col•legial d’escriptors de Catalunya (ACEC), l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i el PEN Català, organitza per segon any l’esmorzar de Sant Jordi. A la trobada hi assistiran editors, editores, escriptors, escriptores, periodistes, representants dels diferents gremis i de les diferents associacions d’escriptors i escriptores.

Prèviament, l’alcaldessa també participarà a la recepció que ofereix el president de la Generalitat, Quim Torra, al Palau de la Generalitat.

A les 10:45 hores, l’alcaldessa té previst saludar a les entitats que participen a la venda de roses solidàries al patí de l’Ajuntament (accés per plaça Sant Jaume). Durant tot el dia, l’Ajuntament celebra jornada de portes obertes, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Posteriorment, Ada Colau participarà a la campanya “Roses contra l’oblit”, de l’entitat Amics de la Gent Gran.Compartiu aquest contingut