L’Acord Ciutadà distingeix amb l’Actius de l’Acord les entitats més compromeses socialment : Servei de Premsa

L’Acord Ciutadà distingeix amb l’Actius de l’Acord les entitats més compromeses socialment

07/06/2019

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), la Fundació Pasqual Maragall, l’Associació Salut i Família, la Coordinadora d’entitats del Poble-sec, l’Associació Solidària amb la Tercera Edat de Barcelona (ASTE) i la Fundació Acció Solidària contra l’Atur reben el distintiu Actius de l’Acord en la seva primera edició

L’Actius de l’Acord, impulsat per la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa (XCAC) de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, reconeix l’esforç d’aquelles entitats i projectes que promouen una ciutadania més compromesa

Les properes convocatòries per optar a l’Actius de l’Acord seran el 28 de juny, el 30 de setembre i el 31 de desembre

 

 

La Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa (XCAC) de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva ha lliurat avui els primers Actius de l’Acord, un distintiu que reconeix i visibilitza l’esforç d’aquelles entitats, organitzacions o projectes que treballen més activament per promoure el compromís social de la ciutadania.

Els guardonats en aquesta primera edició han estat els següents:

Amb l’objectiu tant de posar en valor com fomentar l’existència de projectes que promouen la participació de la ciutadania per una ciutat inclusiva, l’Actius de l’Acord té quatre convocatòries anuals, el darrer dia laborable de cada trimestre. Les següents seran els dies 28 de juny, 30 de setembre i 31 de desembre.

Esther Prats, tècnica de la Federació Catalana de Voluntariat Social i membre de la XCAC, ha expressat la satisfacció de la xarxa per la rebuda que ha tingut el distintiu en aquesta primera edició, i ha afegit: “Animem a entitats i projectes a sumar-se a la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa per seguir treballant conjuntament, contribuint així a la cohesió social a través del compromís ciutadà a favor de la xarxa de projectes de la ciutat.”

Poden sol·licitar el distintiu de l’Actius de l’Acord entitats, organitzacions o projectes adherits a l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva que promoguin el compromís social de la ciutadania.

 Compartiu aquest contingut