Sessió constitutiva de la Corporació Municipal : Servei de Premsa

Sessió constitutiva de la Corporació Municipal

11/06/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Data: 15/06/2015
Hora: 17:00
Lloc: Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona

 

Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin accedir a l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona per a la Sessió Constitutiva de la Corporació Municipal del proper dissabte 15 de juny, s’hauran d’acreditar abans de dijous 13 de juny les 17:00 hores, omplint el següent formulari de registre:

https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/731213

 

L’acreditació es confirmarà durant el matí del divendres 14 de juny.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A TELEVISIONS

– L’acte de constitució de la nova Corporació Municipal tindrà lloc el dissabte 15 de juny a les 17:00 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament.

– L’acte al Saló de Cent es retransmetrà amb senyal institucional de betevé. S’habilitaran punts de connexió a la Sala Lluis Companys per tal que totes les televisions puguin utilitzar aquest senyal que proporcionarà betevé. El format serà SDI i 576i.

– TV3 oferirà senyal institucional quan la Corporació Municipal es traslladi al Palau de la Generalitat per ser rebuda pel president Quim Torra.

 

INFORMACIÓ ÚTIL PER A TOTS ELS MITJANS

– A la Sala Lluis Companys s’habilitarà espai per a les ràdios i les agències

– L’espai disponible per a redactors al Saló de Cent serà limitat i restringit per motius d’aforament

– Els fotògrafs degudament acreditats tindran accés al Saló de Cent, i amb la mateixa acreditació podran creuar la plaça de Sant Jaume (sempre abans que ho facin els membres de la Corporació Municipal) i podran accedir al Palau de la Generalitat.

– Es confirmaran les acreditacions que finalment siguin autoritzades el divendres 14 de juny a través d’un correu electrònic.

– Les acreditacions es lliuraran el dissabte 15 de juny a partir de les 15:30 hores a l’accés de l’edifici Novíssim (plaça de Sant Miquel)

– L’acreditació habitual per accedir a l’Ajuntament no serà vàlida

 

UNITATS MÒBILS

Els mitjans que hagin de fer directes i que necessitin estacionar a la plaça Sant Miquel s’han de posar en contacte amb Mercè Garcia (acreditacionspremsa@bcn.cat) per sol·licitar el permís.

 

DATES IMPORTANTS

– Període d’acreditació: fins el dijous 13 de juny a les 17:00 hores

– Confirmació de l’acreditació: divendres 14 de juny (matí)

– Recollida de l’acreditació: dissabte 15 de juny (entre les 15:30 i les 16:30 hores)





Paraules clau

acreditacions/ Indicacions/ Instruccions/ Sessió Constitutiva de la Corporació Municipal/ Sessió constitutiva de la Corporació Municipal 2019/