Lucía Martín assisteix a l’estrena del documental “City for sale” : Servei de Premsa

Lucía Martín assisteix a l’estrena del documental “City for sale”

20/06/2019

Divendres, 21 de juny  a les 18.00 hores (Cinemes Girona, carrer Girona, 175) la regidora d’Habitatge i Rehabilitació, Lucía Martín, assisteix a l’estrena del documental “City for sale”, dirigit per Laura Álvarez i produït gràcies a una campanya de micromecenatge.

Es tracta del primer documental cinematogràfic sobre la gentrificació a Barcelona, que ja es va projectar a mitjans de maig al CCCB, durant el festival DocsBarcelona, i que es podrà veure al cinema fins al poper 27 de juny.

Després de la projecció del documental (que dura 82 minuts) es farà un col·loqui en el qual estan convidats a banda de la regidora, Jaime Palomera (Sindicat Llogateres),  Lucía Delgado (PAH Barcelona) i Gala Pin (ex-regidora de Ciutat Vella).Compartiu aquest contingut