Restriccions de trànsit a l’accés a Barcelona per la C-58 cap a la ronda Litoral : Servei de Premsa

Restriccions de trànsit a l’accés a Barcelona per la C-58 cap a la ronda Litoral

21/06/2019

Hi haurà restriccions del trànsit a la C-58 just a l’enllaç amb la B-10 en sentit entrada a la ciutat per obres de reparació al paviment

Les afectacions es produiran entre les 21 hores del dissabte 22 de juny i acabaran a les 10 hores del matí de diumenge 23

Aquest cap de setmana hi haurà restriccions del trànsit a la C-58 just a l’enllaç amb la B-10 en sentit entrada a Barcelona per unes obres per canviar les juntes de dilatació al paviment en aquest punt. Es farà un tall total de la circulació en aquest ramal del Nus de la Trinitat entre les 21 hores del dissabte 22 de juny i fins a les 10 hores del matí del diumenge 23 de juny.

El desviament del trànsit es farà per la sortida cap a Sant Andreu – Sector Industrial / La Maquinista pels carrers Andana de l’Estació, Palomar i Potosí per incorporar-se de nou a la Ronda Litoral per l’entrada 30 per la plaça de Monterrey, tant per anar cap al Besòs com cap al Llobregat.

Tot el recorregut alternatiu estarà senyalitzat des del punt de sortida fins a la nova incorporació a la Ronda Litoral. El tall s’avisarà també als panells informatius de la B-10 i la B-20 i comptarà amb el suport de Mossos d’Esquadra.Compartiu aquest contingut