Barcelona Activa celebra la Jornada Anual del LIDERA amb la participació d’un centenar de dones emprenedores, directives i professionals : Servei de Premsa

Barcelona Activa celebra la Jornada Anual del LIDERA amb la participació d’un centenar de dones emprenedores, directives i professionals

25/06/2019

Dimecres, 26 de juny, de 9:30h a 20h, (Auditori Media-TIC, Barcelona Activa, carrer Roc Boronat 117), coincidint amb la celebració del Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses de l’ONU, Barcelona Activa acull la Jornada Anual del LIDERA, el projecte de l’Ajuntament de Barcelona per promocionar i acompanyar dones emprenedores, directives i professionals. Aquest 2019, la finalitat serà apropar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a les Micro, Petites i Mitjanes Empreses (MiPIMES) liderades per dones.

Durant la jornada, que preveu l’assistència i participació d’un centenar de dones, es posarà en valor l’emprenedoria i es donarà visibilitat als projectes emprenedors de dones que han participat al LIDERA els darrers cursos i sessions. A més a més, es fomentarà la interacció entre les dones participants i amb perfils complementaris, i es reconeixerà la tasca de les mentores que han participat voluntàriament en els programes Women Mentoring Program i Lidera el Canvi.

La Jornada, que comença a les 9:30h fins les 20h, comptarà amb taules rodones, tallers i dinàmiques, ponències de directives i d’emprenedores, i sessions de networking.Compartiu aquest contingut