Sara Berbel participa en el 2ndWOMEN BUSINESS & JUSTICE EUROPEAN FORUM que organitza l’ICAB : Servei de Premsa

Sara Berbel participa en el 2ndWOMEN BUSINESS & JUSTICE EUROPEAN FORUM que organitza l’ICAB

26/06/2019

Dijous 27 de juny, a les 17:00 hores, (Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, c/Mallorca 283), la Gerent Municipal de l’Ajuntament de Barcelona, Sara Berbel, participa a la taula rodona EMPRENEDORIA que tindrà lloc en el marc del 2ndWOMEN BUSINESS & JUSTICE EUROPEAN FORUM que organitza l’ICAB amb l’objectiu d’assentar les bases per a una societat 50/50 on hi hagi una plena participació de les dones en la vida econòmica, social per fer realitat una societat més justa.

La resta de ponents de la taula rodona seran Yolanda Pérez Sáez, Directora de BStartup i Hub Empresa de Banc Sabadell; Ewa Widlak, Consultora d’igualtat de gènere a empreses i institucions, experta en comunicació estratègica; Alicia Muñoz Lombardía, Head of Governance, Regulatory A_airs & Privacy del Banco Santander. La taula estarà moderada per Maria Teixidor Jufresa, Secretària de la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona i tindrà com a relatores Elena Faba de la Encarnación, Presidenta del Cercle de Dones de Negocis i Cristina Vallejo Ros, Diputada de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.Compartiu aquest contingut