Reobre la plaça de Pla de Fornells, a Roquetes, més accessible i amb una nova àrea de jocs i zones d’ombra : Servei de Premsa

Reobre la plaça de Pla de Fornells, a Roquetes, més accessible i amb una nova àrea de jocs i zones d’ombra

30/06/2019

La reurbanització, que ha costat 1’2 milions d’euros, ha generat un espai sense barreres arquitectòniques, amb il·luminació LED, vegetació i zones d’ombra i una nova àrea de jocs infantils

La plaça de Pla de Fornells, al barri de Roquetes (Nou Barris) ha reobert aquest mes de juny després de les obres de reurbanització que s’hi han dut a terme en els darrers mesos. S’hi ha actuat per crear un espai accessible per als veïns i veïnes de l’entorn, eliminar els desnivells i les barreres arquitectòniques, i facilitar l’accés a la plaça tant des del carrer com des del parc.

A més, s’ha instal·lat una nova àrea de jocs infantils a la part nord-oest de la plaça, amb un tobogan de prop de sis metres, un rocòdrom central i unes cordes suspeses. També s’ha creat un espai de trobada amb arbrat i vegetació que genera zones d’ombra i permet un ús polivalent de la plaça.

La plaça millora la seva il·luminació amb la retirada de tots els punts de llum existents anteriorment i la col·locació de nous punts, incorporant-ne criteris d’eficiència energètica, amb projectors de tecnologia LED. També s’ha renovat el mobiliari urbà i les xarxes de clavegueram.

La reurbanització de la plaça ha comptat amb una inversió de 1’2 milions d’euros.

 

Imatges:

 

 

 

 



Compartiu aquest contingut