Ada Colau participa a la primera trobada de ‘Diàlegs Civils BCN&MAD’ amb Manuela Carmena : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la primera trobada de ‘Diàlegs Civils BCN&MAD’ amb Manuela Carmena

12/07/2019

Dilluns, 15 de juliol, a les 18 hores, a l’Hotel Duquesa de Cardona (passeig de Colom, 12), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, farà la presentació de l’exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, en el marc de la primera trobada de ‘Diàlegs Civils BCN&MAD’, organitzada pel grup Un dels Nostres de Barcelona i la Fundació Madrid Centro Histórico. A l’acte també hi intervindran el fundador del grup Un dels Nostres, Joan Estrada, el president de la Fundació Madrid Centro Històrico, Carlos Sotos, i la periodista Rosana Torres, que conduirà el diàleg amb Manuela Carmena.Compartiu aquest contingut