Afectacions a la mobilitat a l’avinguda República Argentina, a la Gran Via de Carles III i Gran de Gràcia : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat a l’avinguda República Argentina, a la Gran Via de Carles III i Gran de Gràcia

12/07/2019

Hi haurà restriccions de trànsit a l’avinguda de la República Argentina per la retirada de les escales mecàniques de la parada de metro de Vallcarca de l’L3

La primera fase del canvi de juntes de l’avinguda de Carles III causarà desviaments de trànsit entre el carrer Europa i l’avinguda Diagonal

La millora de la xarxa d’aigua a Gran de Gràcia també causarà restriccions de circulació a l’alçada del carrer Esparreguera

Aquest cap de setmana es procedirà a la retirada de les escales mecàniques de l’accés de l’avinguda República Argentina de l’estació de Vallcarca de l’L3 del metro. Les obres es faran el dissabte 13 de juliol de 8 a 20 hores i diumenge 14 de juliol de 9 a 22 hores. Per poder procedir a la retirada de les escales mecàniques s’instal·larà una grua al costat Besòs de la calçada i una part de la vorera.

Els treballs ocuparan els dos carrils del sentit muntanya de l’avinguda República Argentina i s’habilitarà un carril de circulació en cada sentit, mantenint el pas de l’autobús. La parada d’autobús es mantindrà habilitada, però es desplaçarà uns metres. També es mantindrà un pas per a vianants, que es pot veure tallat en alguns moments segons l’utilització de maquinària.

La instal·lació de les noves escales mecàniques està prevista per al 23, 24 i 25 d’agost.

 

Obres a la Gran Via de Carles III

El diumenge 14 de juliol comencen les actuacions corresponents a la primera fase de reparació de les juntes associades a la cobertura i a les volades laterals de la Gran Via de Carles III a l’encreuament amb l’avinguda Diagonal i la plaça de Maria Cristina.

En l’actuació de diumenge es farà la reparació de cinc juntes transversals al lateral Besòs entre el carrer Europa i l’avinguda Diagonal. Es farà un tall total de circulació del lateral de la Gran Via de Carles III, des de la incorporació a la ronda del Mig al costat muntanya. Es desviarà la circulació pel tronc central de la ronda del Mig, la plaça Prat de la Riba, Numància i avinguda Diagonal.

Aquesta actuació també afectarà les línies d’autobús 59, L70, V3 i V5 i algunes parades de la zona afectada per les obres.

 

Millora de la xarxa d’aigua al carrer Gran de Gràcia

Aquest dissabte i diumenge també es realitzarà la canalització de la xarxa d’aigua al carrer Gran de Gràcia a l’encreuament amb el carrer Esparreguera. En aquest cas es mantindrà un sol carril de circulació i la parada d’autobús existent en aquest tram es traslladarà a l’alçada del carrer de Maria.Compartiu aquest contingut