Gairebé 9.000 persones s’examinaran aquesta setmana per a 382 places d’auxiliar d’administració i de subaltern de l’Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

Gairebé 9.000 persones s’examinaran aquesta setmana per a 382 places d’auxiliar d’administració i de subaltern de l’Ajuntament de Barcelona

12/07/2019

Un total de 6.813 persones estan inscrites per examinar-se, demà dissabte, dia 13 de juliol,  per a la prova convocada per l’Ajuntament de Barcelona de la categoria d’auxiliar d’administració. En total, s’han convocat 300 places d’aquesta categoria, per la qual els aspirants han hagut d’acreditar el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, equivalent o superior. En aquesta convocatòria s’ha reservat 25 places per a persones amb discapacitat. Fa set anys que l’Ajuntament de Barcelona no convocava places d’oferta d’ocupació pública d’aquesta categoria. La última convocatòria va celebrar-se al 2012.

Així mateix, un total de 2.180 persones estan inscrites per examinar-se el dijous 18 de juliol per a la categoria de subaltern, en una convocatòria oberta per a 82 places.

Ambdues convocatòries s’emmarquen dins dels objectius del Pla de Recursos Humans del mandat 2015-2019, i que busca  restablir les necessitats de recursos humans necessaris per al funcionament adequat de l’organització, d’acord amb els condicionaments que requereixen les Lleis de Pressupostos, i mantenint l’estabilitat financera i de solvència econòmica de l’Ajuntament.Compartiu aquest contingut