Acreditació de professionals de mitjans de comunicació per accedir a l’Ajuntament de Barcelona durant els actes de la Mercè 2019 : Servei de Premsa

Acreditació de professionals de mitjans de comunicació per accedir a l’Ajuntament de Barcelona durant els actes de la Mercè 2019

17/09/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin accedir a l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona per a la cobertura informativa dels actes de la Mercè 2019, s’hauran d’acreditar, omplint el formulari disponible en aquest enllaç:
https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/599767

En concret, l’acreditació és necessària per accedir a l’Ajuntament i cobrir les següents activitats:

El termini de recepció d’acreditacions finalitzarà el proper dijous 19 de setembre a les 20:00 hores.

Els professionals que disposen d’acreditació de premsa de l’Ajuntament també caldrà que omplin el formulari. Els professionals acreditats rebran un correu electrònic de confirmació el dia 20 de setembre. Podran recollir les acreditacions a l’accés de l’Ajuntament de la Plaça Sant Miquel.

Per motius d’aforament les televisions i ràdios no podran accedir al Saló de Cent. Betevé subministrarà el senyal institucional del pregó als mitjans interessats, que hauran de contactar, per sol·licitar-ho, amb Begoña Lozano (blozano@beteve.cat). Tanmateix, la Sala Lluís Companys disposarà de connexions SDI per seguir l’acte, per la qual cosa suggerim als mitjans que portin el material tècnic necessari (magnetoscopi o càmera habilitada per enregistrar).

El pregó també podrà seguir-se en directe des del lloc web del Servei de Premsa: http://ajuntament.barcelona.cat/premsa.Els mitjans que necessitin estacionar unitats mòbils han de tenir en compte que l’espai és molt limitat. Per sol·licitar l’estacionament han d’enviar els seus requeriments a l’adreça de correu electrònic mgarciap@bcn.cat, especificant:
– mitjà,
– dia i franja horaria d’estacionament,
– model i matrícula de vehicle

Enllaç a formulari:
https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/599767





Paraules clau

acreditacions premsa/ mercè 2019/