Tres milios d’euros en subvencions per a les activitats esportives extraescolars : Servei de Premsa

Tres milios d’euros en subvencions per a les activitats esportives extraescolars

02/10/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les sol•licituds es poden presentar fins a l’11 d’octubre (inclòs) telemàticament i a les Oficines d’Atenció Ciutadana municipals

L’Institut Barcelona Esports ha obert el període de sol·licitud d’ajuts per realitzar activitats extraescolars esportives durant el curs 2019-2020. Les subvencions tenen un pressupost assignat de 3.000.000 € i estan destinades a infants d’entre 6 i 17 anys amb famílies de renda limitada, amb la unitat familiar empadronada a Barcelona i amb la preinscripció a una activitat d’entitat esportiva homologada inclosa dins del programa d’esport extraescolar. En cas de discapacitat intel·lectual l’edat s’amplia fins els 19 anys.

Per al regidor d’Esports, David Escudé, “des de l’Ajuntament de Barcelona volem afavorir que els infants i joves de l es famílies amb rendes baixes puguin practicar esports extraescolars, sense que la situació econòmica de la família en sigui un impediment”.

El període vigent per presentar les sol·licituds finalitza l’11 d’octubre (inclòs). La sol·licitud i la documentació es pot presentar telemàticament mitjançat el portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona o presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadanes municipals.

Podran ser beneficiaris d’aquests ajuts tots els menors de les unitats familiars que acreditin complir amb els requisits de la convocatòria. La renda disponible per membre de la unitat familiar és el criteri que marcarà el percentatge de l’activitat que es subvencionarà.

Els barems segons l’import de la renda personal disponible per membre de la unitat familiar són els següents:

6a edició

Des de l’inici (curs 2014-2015) de la convocatòria de les subvencions, s’han atorgat 49.308 sol·licituds i s’han destinat 10.744.280 euros, als quals cal afegir els 3.000.000 d’euros de la convocatòria actual.

Informació sobre la convocatòria 2019-2020

Per consultar tota l’oferta d’activitats esportives extraescolars: http://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/





Paraules clau

esport/ esport escolar/ extraescolars/