Khalid Ghali assisteix a la jornada interreligiosa i interconviccional “Dones, religions i pau” : Servei de Premsa

Khalid Ghali assisteix a la jornada interreligiosa i interconviccional “Dones, religions i pau”

18/10/2019

Dissabte, 19 d’octubre, a les 09.15 hores, el comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós, Khalid Ghali, assisteix a la jornada “Dones, religions i pau” que organitza la Xarxa Interreligiosa per la Pau a la Casa Golferichs. L’objectiu de la trobada és fer valer i donar a conèixer el rol de les dones com a agents de pau en diferents tradicions religioses.

La jornada consistirà en un diàleg entre Cristina Monteys i Neus Forcano, dues expertes en diversitat religiosa i feminismes, i quatre espais de conversa en què, amb la participació de les persones assistents, nou dones de diferents conviccions i tradicions explicaran com viuen i entenen la relació entre la pau i la fe o espiritualitat. Les dones que hi participaran formen part de la comunitat islàmica, la budista, la catòlica, de fe Bahà’i, protestants, jueves, cristianes ortodoxes i Brahma Kumaris i de la Federació de Famílies per la Unificació i Pau Mundial.

La Xarxa Interreligiosa per la Pau va néixer l’any passat amb l’impuls de l’entitat Justícia i Pau que integra membres d’entitats i comunitats religioses diverses.Compartiu aquest contingut