Les entitats de la Sagrada Família celebren una jornada de portes obertes del nou casal de barri Ateneu El Poblet : Servei de Premsa

Les entitats de la Sagrada Família celebren una jornada de portes obertes del nou casal de barri Ateneu El Poblet

18/10/2019

Dissabte, 19 d’octubre a partir de les 12.00 hores (c/ Nàpols, 268-270) té lloc una jornada de portes obertes festiva per celebrar l’obertura del nou casal de barri Ateneu El Poblet, que han organitzat les entitats del barri. Durant la jornada es faran diverses activitats lúdiques i festives, i també tindrà lloc una visita guiada al nou equipament. A més a més, la plataforma d’entitats encarregada de la gestió cívica de l’espai farà la presentació a la ciutadania i a les associacions del barri del projecte de gestió del nou espai.

Coincidint amb aquesta jornada de portes obertes, dissabte també entrarà en funcionament l’espai de joc singular dels Jardins de la Indústria.Compartiu aquest contingut