Barcelona participa a la III Cimera ReformBnB a Buenos Aires : Servei de Premsa

Barcelona participa a la III Cimera ReformBnB a Buenos Aires

31/10/2019

El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participa fins al 4 de novembre a la III Cimera ReformBnB a Buenos Aires, Argentina, com a fòrum de participació i impuls de la veu del sector hoteler i de l’allotjament turístic mundial. En aquesta trobada, a Argentina, s’espera la participació de més de 55 associacions, gremis i entitats del sector, de 15 països diferents.

La cimera ReformBnB va celebrar la seva primera edició al 2018 a Nova York, i ja treballa per desenvolupar en aquest tercer encontre un observatori global, sota el paraigües de la OMT (Organització Mundial del Turisme). En les reunions anteriors, el grup va desenvolupar una guia amb vuit recomanacions als governs de tot el món, de cara a regular les plataformes d’allotjament turístic i l’activitat dels propietaris de pisos en lloguer turístic.

En aquesta edició, corganitzada per la Federación Empresaria Hotelera Gastronómica de la República Argentina (FEHGRA), l’Asociación de Hoteles Confiterías, Bares y Cafés, de la Ciudad de Buenos Aires (AHRCC), i l’Asociación de Hoteles de Turismo de la República Argentina (AHT), promouen una trobada estratègica dels referents de les principals entitats hoteleres del mon, que aborden les estrategies a prendre com a sector davant l’oferta dels allotjaments turístics temporals.Compartiu aquest contingut