Eduard Torres, nou president del comitè executiu de Turisme de Barcelona : Servei de Premsa

Eduard Torres, nou president del comitè executiu de Turisme de Barcelona

31/10/2019

Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, delega a Torres la presidència de l’Executiu del Consorci

El nou president, amb una visió territorial descentralitzada del turisme, seguirà treballant per potenciar el sector turístic més enllà de Barcelona i crearà sinèrgies amb la resta de recursos turístics de tot Catalunya

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, passa el relleu com a president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona a Eduard Torres, Fundador de la cadena hotelera Grup Duquesa i CEO de l’Hotel Duquesa de Cardona. Canadell va assumir el càrrec com a president de Turisme amb l’objectiu de buscar el perfil més adequat a la responsabilitat d’una de les institucions més dinàmiques de la ciutat.

L’empresari Eduard Torres representa una visió descentralitzada del sector del turisme, tal com ha defensat des del primer dia el president de la Cambra. Torres, com a representant de la Cambra de Barcelona a la institució, seguirà treballant en la mateixa línia per potenciar el sector del turisme més enllà de Barcelona, creant sinèrgies amb la resta de recursos turístics de tot Catalunya.

Eduard Torres és Fundador de la cadena hotelera Grup Duquesa, formada per tres establiments a la província de Barcelona, dels quals n’és conseller delegat. Va ser també fundador de l’empresa de rehabilitació d’edificis Med-Building. Actualment és vicepresident coordinador del Gremi d’Hotels de Barcelona.

Els seus interessos i inquietuds culturals l’han dut a ser Patró de la Fundació Cardona Històrica, ens públic-privat que té com a objectiu promoure la dinamització turística de Cardona. Així mateix, és Secretari Patró de la Fundació Vila Medieval de Cardona, que té com a objectiu la preservació i la millora del patrimoni cultural de Cardona

D’altra banda és membre de la Fundació SHE, entitat liderada pel Dr. Valentí Fuster, que té com a objectiu promoure els hàbits saludables de les persones.

És llicenciat en ADE per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE).Compartiu aquest contingut