Alvaro Porro participa en una conferència sobre eines d’igualtat i competitivitat basada en un cas d’èxit de Bèlgica : Servei de Premsa

Alvaro Porro participa en una conferència sobre eines d’igualtat i competitivitat basada en un cas d’èxit de Bèlgica

12/11/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 13 de novembre de 2019, a les 17:30h, al Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa (InnoBA), el Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro, participarà juntament amb l’expert belga i fundador de la Fundació P2P, Michael Bauwens, en un debat sobre els models econòmics, socials i polítics alternatius que poden donar solucions a petita escala en models basant-se en xarxes igualitàries.

Bauwens aportarà la seva expertesa envers el fenomen Peer-to-Peer (P2P), o xarxa igualitària, i com pot beneficiar a la política local el fet d’un intercanvi directe d’informació entre els punts interconnectats. El seu equip treballa amb un grup d’investigadors en l’exploració de la producció de col·laboració, govern i propietat. Actualment està duent a terme un Pla de transició comuna a Ghent, Bèlgica. La seva visita a Barcelona se suma a les que ha fet arreu del món per portar a debatre i reflexionar sobre l’exploració de nous models d’organització i producció des d’una vessant tecnològica.

La conferència forma part del cicle “Noves visions de les economies locals” que organitzen conjuntament la Càtedra de Política Econòmica Local de la UPF i l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa.





Paraules clau

competitivitat/ igualtat/