Janet Sanz i Eloi Badia participen a la constitució de la Taula Plàstic Zero : Servei de Premsa

Janet Sanz i Eloi Badia participen a la constitució de la Taula Plàstic Zero

15/11/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 18 de novembre, a les 18.30 hores, a la sala d’actes de l’edifici Media-TIC (c. Roc Boronat, 117), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, participen a l’acte de constitució de la Taula Plàstic Zero, convocada per l’Ajuntament de Barcelona i en la qual hi participaran 45 entitats ecologistes, universitats, comunitat educativa de Barcelona i empreses municipals.

La constitució de la Taula Plàstic Zero és una de les mesures que l’Ajuntament es va comprometre a dur a terme en el marc de la Taula d’Emergència Climàtica el passat mes de juliol. L’objectiu és convocar els principals agents socials i econòmics implicats per impulsar projectes concrets de reducció del plàstic d’un sol ús.

La Taula Plàstic Zero es posa en marxa coincidint també amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2019. Aquesta setmana té per objectiu organitzar diferents accions de sensibilització sobre la prevenció de residus arreu d’Europa. Enguany la Setmana Europea de Prevenció de Residus té com a lema “L’educació i la comunicació com a eines clau en la prevenció de residus”.

La tinenta d’alcaldia Janet Sanz i el regidor Eloi Badia atendran els mitjans de comunicació abans de començar l’acte a les 18.15 hores.





Paraules clau

Ecologia/ emergència climàtica/ plàstic zero/ sostenibilitat/