Ada Colau participa a la inauguració SCEWC 2019 : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la inauguració SCEWC 2019

18/11/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 19 de novembre, a les 17:00 hores, (Hall Europa, Recinte de Gran Via, Fira de Barcelona), l’alcaldessa, Ada Colau, participa a la inauguració de la novena edició de Smart City Expo World Congress (SCEWC), el principal esdeveniment internacional sobre ciutats intel•ligents que organitza Fira de Barcelona. Sota el lema Cities made of Dreams, el certamen tindrà lloc del 19 al 21 de novembre al recinte de Gran Via. Durant la passejada inaugural, visitaran, entre d’altres, l’estand municipal i el que està dedicat a les Sharing Cities, una xarxa de ciutats per a l’economia col•laborativa esponsoritzada per l’Ajuntament de Barcelona.

A la inauguració també hi assistirà el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet; el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; la ministra d’Economia i Empresa en funcions, Nadia Calviño; l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; i el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat, entre altres autoritats.

Prèviament, a les 15:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcalde de Milà, Giuseppe Sala; i el president executiu de SEAT, Luca de Meo, inauguraran el congrés ‘Cities Leading The Paradigm Shift in Urban Mobility’.

L’esdeveniment començarà a les 9.30 hores amb la inauguració del congrés ‘City Made of Dreams’ a càrrec del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; el secretari d’Estat per a l’Avenç Digital, Francisco Polo i el conseller de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, Jordi Puigneró.





Paraules clau

SCEWC/