Revistes

El SEDAC recull més de 400 títols de revistes, en paper i en format electrònic, gratuïts o per subscripció, que són de temàtica d’interès local o municipals.

El servei de revistes vetlla per permetre la consulta permanent de les revistes publicades per l’Ajuntament de Barcelona i els ens instrumentals.

Pots consultar els títols de revistes des del Catàleg col·lectiu de les biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona (CBAB) per ordre alfabètic, per temàtica o exclusivament les que són editades per l’Ajuntament de Barcelona a la secció de les revistes municipals.

Les revistes en suport paper i les revistes electròniques d’accés lliure les poden consultar tots els usuaris interessats. Les revistes electròniques subscrites són d’accés per als usuaris autoritzats i estan subjectes a les condicions d’ús de les llicències contractades.

Alguns títols de revistes municipals en format imprès es digitalitzen perquè es consideren de valor patrimonial. Consulta la secció Col·leccions digitalitzades per a més informació.

Et recordem que quan l’accés a la versió electrònica no està permès, pots accedir als sumaris de cada número de revista des del registre del Catàleg CBAB fent clic a l’enllaç a DIALNET, servei gratuït d’alerta de darrers números de revista que gestiona la Universitat de la Rioja.

Si ets personal de l’Ajuntament de Barcelona i vols mantenir-te actualitzat en l'àmbit laboral, t'aconsellem que t'apuntis al servei de circulació de revistes o al servei d’alertes de revistes electròniques, a través de la Intranet municipal.

Revistes