Encants i miralls de Barcelona

Memòria gràfica dels Encants Fira de Bellcaire

Autor/es
Rafael Vargas (fotografia i text), Enric H. March (text), Josep Bohigas (text), Óscar Guayabero (text) i Victoria Bermejo (text)
Col·lecció
Darrere la Càmera

Qui no ha remenat llibres, plats i roba al mercat dels Encants? Qui no s’ha passejat per l’antic i el nou mercat i hi ha viscut anècdotes, hi ha sentit històries i ha marxat cap a casa amb aquell objecte que ara tant recorda? Aquest llibre vol captar precisament això, vol tornar a rememorar el nostre pas per un dels mercats més coneguts a Barcelona i arreu. Un recull de mirades, vivències, imatges i reflexions al voltant del mercat més singular que tenim a la ciutat. La columna vertebral del llibre són les imatges dels Encants, els d’abans i els d’ara, que Rafael Vargas ha anat fent durant anys. Tal com fa la realitat plural de la fira de Bellcaire, el llibre inclou narratives que acompanyen el lector i aconsegueixen que en surti com qui ho fa dels Encants, amb coses que no s’esperava. Hi trobareu fotografies, vivències, història, anàlisi, humor, perquè els veritables protagonistes del llibre són els Encants i la seva gent.

Societat
Ciutat
Història
Arquitectura
Eixample
Fotografia
Mercat
Sant Martí
Urbanisme

Què en diuen

"El Periodico: 'Encants,el mercado de Dorian Gray'"

15/02/2021

"TendenciasHoy.com:'Los Encants: ayer y hoy del mercadillo de Barcelona por donde pasa la vida'"

22/02/2021

"El libro Encants i Miralls de Barcelona, del fotógrafo Rafael Vargas, refleja la esencia dels Encants en todo su esplendor."

"El Mercat dels Encants és un dels espais més emblemàtics de Barcelona i un reducte de la ciutat que recull objectes plens de vida. La història del mercat, la seva arquitectura i la part més humana ara formen part del llibre “Encants i miralls de Barcelona”."

"Barcelona Metropoli:'Els Encants: l’art de l’objecte autobiogràfic trobat'"

22/06/2021

Dades tècniques

  • Idioma de publicació: Català i Castellà
  • Any: 2021
  • Pàgines: 136
  • Coberta: Rústica
  • Format: 21,5 x 25,5 cm
  • ISBN Ajuntament: 978-84-9156-278-8
  • Distribuïdor Editorial: Xarxa de Llibres

Preu

18.00€

Punts de venda

Punts de venda en línia

Dossiers de premsa

Títols relacionats