Tothom a taula!

Retrats de l'ecosistema alimentari sostenible d'una Barcelona en transformació

Jordi Bes Lozano (text), Lucía Herrero (fotografia)

La trentena d’històries que coneixerem en aquest llibre, dirigit per Álvaro Porro, Amaranta Herrero i Montse Peiron, són una mostra dels múltiples projectes que ens posen més a prop, a Barcelona, l’alimentació sostenible, bona per a les persones, els territoris i el planeta. El sistema alimentari global és un dels principals factors de risc per a la salut i té entre una quarta part i un terç de la responsabilitat en l’emergència climàtica. Barcelona és una de les 200 ciutats del món que es reconeixen com a subjectes implicats en la situació, com a principals receptores del sistema alimentari, i que s’han compromès a explotar el seu potencial per avançar amb pas ferm cap a sistemes alimentaris sostenibles, saludables, pròspers i igualitaris. Una de les seves línies d’acció és visibilitzar i donar suport a la ciutadania que ja està en marxa cap a la transformació.

  • Català

  • 0.00 €

    2021

    107

    1

    -

    PDF

    978-84-9156-354-9

    Descarregar / Descargar / Download

    • Alimentació

    • Sostenibilitat

    • Ecologia

    • Participació ciutadana

    • Economia social

    • Societat

    • Ciutat