Àrea infantil

Què és i què ofereix

L'Àrea Infantil és un espai de la biblioteca pensat especialment per als nens i les nenes de 0 a 14 anys, però també per als adults que els acompanyen i per a les persones interessades en els llibres per a infants.

Els infants de menys de 9 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

Hi ha llibres de tota mena! Llibres per passar-s'ho bé llegint i llibres per aprendre. També hi ha còmics, revistes, vídeos, DVD, CD de música i CD-ROM per a l'ordinador.

En aquesta àrea trobareu: l'espai de petits lectors (de 0 a 6 anys), el Racó de Pares i Mares, el fons amb llibres amb lletra lligada i lletra de pal, així com un espai destinat a les novetats i recomanacions.

S'hi pot llegir, escoltar contes, navegar per internet, endur-se música i pel·lícules a casa o buscar tot tipus d'informació. Al taulell d'informació sempre hi ha una persona que pot aclarir dubtes, donar un cop de mà i explicar la manera per trobar, i a on, allò que es busca.

Com cal comportar-se

La biblioteca demana als adults acompanyants la seva complicitat per explicar als infants com s'han de comportar a la biblioteca.

  • Per respecte als altres, a la biblioteca tothom ha de parlar en veu baixa. És evident que als infants més petits els costa no fer xivarri.
  • La biblioteca no és un espai per al joc.
  • Perquè la sala i els llibres es mantinguin nets, es demana no menjar ni beure en aquest espai.
  • Heu de procurar no guixar les taules, les cadires i les parets.
  • Els llibres són per llegir-los, tocar-los, tafanejar-los i, si es vol, per endur-se'ls en préstec. Si no us els voleu endur a casa, deseu-los als carros i ja està!